Hoppa till innehåll

Om oss

Vi ser detaljerna och skapar bästa bemanningslösningar åt dina uppdrag. Du frigör dina egna resurser med vår personalstyrka och får högre omsättning med oss.

Vår historia

MORE WORKERS är en del av MORE TRADE Syd AB med säte i Ängelholm i södra Sverige.

Företaget har grundats 2013 med rötter av tidigare engagemang i andra service inriktade företag.

Vi förmedlar tjänster och produkter inom handel och industri och hjälper våra kunder att hitta nya marknader till sina produkt och tjänster.
Vi är specialiserade på affärer mellan Sverige och Tyskland och hjälper till med etablering av agenturer på den nordiska, tyska och österrikiska
marknaden.
Vårt verksamhetsområde sträcker sig över HELA NORDEN, TYSKLAND, ÖSTERRIKE, UNGERN, SCHWEIZ och TJECKIEN. Men vi har även industriuppdrag i KINA.
Bredvid våra verksamhetstjänster såsom key accounting, sälj, logistik och butiksservice erbjuder vi även professionell industriservice och bemanningslösningar som vi kallar MORE WORKERS.

ERFARENHET

Med över 25 års erfarenhet inom industribranschen vet vi hur jobbet skall utföras. Det skapar trygghet och knutar starka relationer.

EFFEKTIVITET

Vi reagerar flexibelt på eventuella ändringar
under uppdragens gång. Behövs det anpassningar av personal, så fixas det.

KVALITET

Med vår kvalitets service kan du effektivisera
dina investeringar. Avvikelser rapporteras omgående till våra kunder.

Vi lyssnar noggrant på våra kunder

För att matcha rätt människa till rätt arbetsplats behövs att vara lyhörd och lyssnar noggrant på våra kunders önskemål.
Detsamma gäller våra industriservice-tjänster. En tydlig analys av uppdragen skapar optimala förutsättningar för ett långvarigt, framgångsrikt samarbete.