Hoppa till innehåll

Personaluthyrning

Personal efter dina önskemål runtom i världen. Specialiserade yrkesmän alltid redo för dina uppdrag.

När du anlitar vår personal kan du vara säker på en sak – du får kompetens, erfarenhet och rätt inställning.

Vår filosofin är – att stödja våra partners i det permanent ökande krav på försäljningsområden
med hjälp av våra omfattande tjänster.
Vår växande kundbas uppskattar vårt höga självpålagda kvalitetsstandard såsom vårt snabba och flexibla arbetssätt.
Genom att outsourca tidskrävande verksamhets-processer till oss som kompetent extern partner, kan du inte bara frigöra interna resurser utan även skapa förmågan att lägga fokus på verksamhetens kärnkompetens, skaffa större uppdrag och genererar högre omsättning.

MORE TRADE WORKERS stöder fullt ut företag som söker specialister, arbetare eller extra personal, oavsett vilket område ditt företag är verksamt inom. Vår främsta styrka ligger i vår databas med anställda – den består endast av högkvalificerade och professionella medarbetare. Vi specialiserar oss på branscher som tillverkning, logistik, konstruktion, skeppsbyggnad, teknik mm.

Letar du heller efter fullservice lösningar inom industrin så är kanske vår industriservice rätt alternativ till dig. Vi tar över delar eller hela uppdrag av dina projekt.

MORE TRADE WORKERS – redo att hjälpa dig att hitta effektiva rekryteringslösningar.

Vi är övertygade om att det är individerna som avgör om ett uppdrag eller projekt kommer att bli framgångsrikt eller inte och vår uppgift är att se till att du får personer som matchar krav. För att lyckas lägger vi ner mycket arbete på att kartlägga varje kandidats unika kompetens, personlighet och motivation för olika uppgifter. Vårt arbete börjar med en ordentlig behovsanalys tillsammans med dig. Detta resulterar i en kravspecifikation som sedan matchas mot våra kollegor.

I samarbete med oss kan du motverka fluktuationer inom din verksamhet, anpassa din produktion och leverera i tid till din kund.

Oavsett om du söker en elektriker, montör, maskinoperatör, svetsare, skeppsbyggare eller verkstadsarbetare är vi din kompetenspartner. I vår stora databas finns även automationstekniker, anläggningstekniker, driftstekniker eller produktionstekniker som står redo att förstärker ditt team temporärt eller på längre sikt. Vi har också möjlighet att erbjuda personal inom andra industrisektorer.
Välkommen att kontakta MORE WORKERS.

Extra personal –
när du behöver det – där du behöver det.
Bemanning på dina villkor.

Vi påverkar aldrig arbetsprocessen som sådan, vilket gör att du kan bygga upp din verksamhet på ett kvalitativt sätt.
Kontakta oss gärna redan i dag.